Місто

​Депутати міської ради підтримали звернення до Житомирської ОДА про впорядкування приміської автобусної мережі

21 July 2020, 10:30

На сесії Житомирської міської ради депутати підтримали звернення до житомирської облдержадміністрації «Про впорядкування приміської автобусної мережі в межах Житомирської об’єднаної територіальної громади».

Перед голосуванням депутат Владислав Пучич запропонував доповнити даний проєкт рішення сесії, а саме у зверненні перелік з десяти маршрутів доповнити 108 маршрутом (у зверненні мова йшла про впорядкування руху наступних приміських маршрутів №№ 104, 106, 110, 121, 121-А, 125, 126, 127, 167, 169).

«Маршрут, який виходить з кооперативу «Восход», їде по Київській, Театральній, Великій Бердичівській і по Жуйка на Зарічани, тобто рухається по двом ключовим вулицям Житомира, чомусь не потрапив до переліку приміських маршрутів у даному зверненні», - сказав Владислав Пучич і запропонував доповнити дане звернення, додавши до переліку приміський автобусний маршрут №108.

Його пропозицію підтримали і проголосували за дане рішення вцілому.

Подробиці розгляду питання про звернення до Житомирської ОДА щодо впорядкування приміської автобусної мережі дивіться у відеосюжеті

Нагадаємо, влада Житомира підготувала звернення до Житомирської облдержадміністрації, в якому хоче нагадати, що приміські маршрутки відправляються з автостанції та мають лише узгоджені зупинки. Текст депутатського звернення з проєкту рішення сесії тут.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні 14 липня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради зняв з розгляду проєкт рішення про затвердження нової міської автобусної мережі до врегулювання питання приміських перевезень з ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія маршрутка приміська маршрутка автобус автобусна мережа транспорт звернення ОДА  
Матеріали по темі