Місто

У Житомирі почали капітальний ремонт Київської: рух транспорту від майдану Соборного до Театральної перекрили

8 August 2020, 11:39

У Житомирі зранку 8 серпня розпочали капітальний ремонт Київської на ділянці від майдану Соборного до вулиці Театральної. За словами заступника міського голови Олександра Шевчука, підрядник працюватиме на цій ділянці 1,5-2 тижні. До завершення робіт рух транспорту буде перекритий.

«Підрядник у нас «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління». Сам капітальний ремонт розбитий на три частини. Першу частину ми почали сьогодні – від майдану Соборного до вулиці Театральної з перекриттям цієї частини приблизно на півтора-два тижні. Друга і третя частини – це вулиця Київська від Театральної до Небесної Сотні: спочатку буде права сторона закриватись, потім ліва. Протяжність вулиці приблизно 820 м, загальна площа виконання робіт приблизно 11 тис. кв. м. При цьому під час капітального ремонту буде замінено 94 метри каналізаційних мереж, 78 колодязів з кришками і люками. Також буде замінено 20 зливових каналізаційних решіток», - розповідає заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.


Нагадаємо, напередодні пресслужба Житомирської міської ради повідомила, що зв’язку з капітальним ремонтом у суботу, 8 серпня, повністю перекриють рух транспорту на ділянці від майдану Соборного до вул. Театральної. 4 серпня мер Житомира Сергій Сухомлин анонсував початок капітального ремонту вулиці Київської й обіцяв, що там будуть вело смуги. 5 серпня заступник мера Олександр Шевчук пояснив, як будуть поєднувати одночасні ремонти на двох паралельних вулицях: капітальний на Київській та поточний на Грушевського.

Як повідомляв Житомир.info, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА проводив тендер на капітальний ремонт вулиці Київської на ділянці від Соборного майдану до вулиці Небесної сотні: 9 червня 2020 року визначили переможця – ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» з остаточною ціновою пропозицією 21 млн 222 тис. 465 грн 23 коп/, 24 червня з фірмою підписали договір, де зазначено, що ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року. 17 липня підряднику перерахували 5 млн 239 тис. 496 грн як оплату придбання необхідних для ремонту матеріалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт Київська дорога Шевчук транспорт 
Матеріали по темі