Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області в маршрутку в’їхала вантажівка, загинули водій автобуса та троє пасажирів

8 August 2020, 20:42

У Коростенському районі поліція з’ясовує обставини ДТП із 4 загиблими.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 8 серпня у Коростенському районі на Житомирщині. За попередніми даними, у результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою загинуло четверо людей. Нині на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області, Коростенського відділу поліції та патрульні поліцейські», - йдеться у повідомленні.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17-ї години на 143 км автошляху Київ-Ковель, на виїзді із с. Грозиного. Попередньо, відбулося лобове зіткнення маршрутного мікроавтобуса Volkswagen Crafte, що рухався з м. Києва до смт Лугини, з фурою MAN з напівпричепом, що виїхала на зустрічну смугу руху.

«У результаті зіткнення загинули 4 людини: водій маршрутки та троє його пасажирів. Водій вантажівки, 64-річний житель м. Запоріжжя, отримав травми. На даний час на місці події працюють поліцейські. Триває з’ясування всіх причин та обставин, а також встановлення осіб загиблих», - йдеться у повідомленні, оприлюдненому 8 серпня о 19:00.

За кілька годин ГУНП повідомило інформацію про загиблих: 47-річний водій маршрутки, житель Лугинщини, та троє його пасажирів, лугинчанин 29-ти років, 44-річна овручанка та 19-річна дівчина.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2020 року в Коростені трирічний хлопчик потрапив під колеса вантажівки, а 8 серпня в Житомирі на проспекті Миру Toyota збила жінку-пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Коростенський район маршрутка вантажівка ГУНП Київ-Ковель  
Матеріали по темі