Події

​У Житомирській області зіштовхнулись ВАЗ та Fiat: загинув один водій, ще двоє дорослих і 6-річна дитина у лікарні

25 August 2020, 11:22

Поблизу с. Різні Малинського району 23 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. Від отриманих травм загинув чоловік, ще троє учасників пригоди, серед яких дитина, госпіталізовані до медичних закладів.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 07:45 на 99 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин, поблизу с. Різні. Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-21112, 20-річний житель Овруцького району, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем «FIAT Grande Punto» під керуванням 35-річного жителя м. Києва. Унаслідок автопригоди загинув водій ВАЗівки. Керманич FIAT та його пасажири, 54-річна жителька Волинської області та 6-річний киянин, з травмами різного ступеню доставлені до медичних закладів», – йдеться у повідомленні.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня на трасі Київ – Чоп у Житомирській області після зіткнення перекинулися Renault і Mazda, травмувалися троє дорослих та 7-річна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ дитина поліція  
Матеріали по темі