Події

​Уночі на перехресті в центрі Житомира в результаті подвійної ДТП Renault перекинувся на дах

29 August 2020, 12:21

У ніч на 29 серпня на перехресті вулиць Київської та Івана Мазепи в Житомирі зіштовхнулися легкові автомобілі, один з яких перекинувся на дах.

Фото та відео з місця аварії на редакційну пошту Житомир.info надіслали читачі.

За їх словами, ДТП трапилась близько 23.30 28 серпня. Зіткнулися три автомобілі, один з яких перекинувся на дах. На місце аварії прибули патрульні, «швидка» та автомобіль рятувальників.


У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про подвійну ДТП на перехресті Київської та Мазепи.

«За попередньою інформацією ДТП на розі Київської та Мазепи сталося близько 1.30 29 серпня. Попередньо, водійка КІА не надала перевагу в русі і допустила зіткнення з Renault Megane та BMW. У результаті зіткнення автомобіль Renault перекинувся. Травми отримала пасажирка цього автомобіля, 1987 року народження, якій надали допомогу без госпіталізації. Наразі правоохоронцями встановлюються усі обставини даної події», - повідомила речниця ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 26 серпня на Мальованці у Житомирі рятувальники розрізали Daewoo Matiz, водійка якого травмувалася після зіткнення з Mercedes.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП перекидання вул. Київська вул.Івана Мазепи  
Матеріали по темі