Місто

Міська влада відзначила «Соціально відповідальний бізнес Житомира» та підприємців-благодійників

7 September 2020, 09:38

Житомирським підприємцям подякували за вагомий внесок у розвиток міста.

Про це 5 вересня повідомила пресслужба міської ради.

Цього дня під час святкових заходів артфестивалю «День житомирянина» в номінації «Соціально відповідальний бізнес Житомира» з нагоди Дня підприємця нагородили:

АТ «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь»;

ІП «Євроголд Індестріз ЛТД»;

ТОВ «Інфопульс Україна»;

СП ТОВ «РІФ-1» Взуттєве підприємство;

ТОВ з іноземними інвестиціями«Ферпласт-Україна»;

ТОВ «Магія комфорту»;

ТОВ ТК «Полісся-Продукт».

«Також подякували за доброчинність благодійнику Бірючеку Юрію з нагоди Міжнародного дня благодійності. Меценату вручили іменний годинник міського голови та відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром» III ступеня «за сумлінну працю на благо громади міста, багаторічну підтримку освітньо-виховного процесу та сприяння у духовному розвитку житомирян». Відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром» III ступеня отримав також комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі: «за значні заслуги у сфері соціально-економічного, інноваційного та економічного розвитку…», - інформує міська рада.

Нагадаємо, вдень 5 вересня на Михайлівській встановили фотозони і почали готуватися до виступів колективів на арт-фестивалі «День житомирян». О 17:30 із виступу ансамблю «Сонечко» розпочалася основна частина святкування.

Як повідомляв Житомир.info, рішення про проведення 5 вересня культурного арт-фестивалю «День житомирян», який збираються зробити щорічним, ухвалили 31 серпня 2020 року на засіданні міськвиконкому. 4 вересня зібрали позачергове засідання виконкому, щоб внесли зміни в програму святкування «Дня житомирян»: вирішили провести свято лише на Михайлівській, без фуд-зони та великого концерту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бізнес підприємці нагорода День житомирян 
Матеріали по темі