Місто

​Цього року Космічний напівмарафон пройде наприкінці вересня і лише для житомирян

8 September 2020, 10:09

У Житомирі Космічний напівмарафон 2020 відбудеться 27 вересня. Учасниками забігу можуть бути лише житомиряни.

Про це у коментарі Житомир.info 8 вересня розповіла начальниця управління культури, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Марафон буде, але в іншому форматі. Він буде 27 вересня, реєстрація відкрита. Проходитиме в трьох локаціях: Житомир, Київ та Полтава. В Житомирі бігтимуть тільки житомиряни і вулиці ми не будемо перекривати. Більш детальна інформація буде в п’ятницю (11 вересня, - ред.), ми готуємо невеличку пресконференцію, приїдуть наші партнери з New Run з Полтави, з якими ми вже декілька років робимо напівмарафон і ми вже всі ці деталі озвучимо на загал», – зазначила Ірина Ковальчук.

Також вона уточнила, що житомиряни продовжують готуватись до напівмарафону і в місті двічі на тиждень проходять зарядки.

«До Ані Абдулової дуже багато людей приходить. Кожен день, коли відбувається зарядка, він присвячений тій чи іншій справі. Зарядки проходять в середу на стадіоні «Спартак»,а в неділю стартують з Михайлівської і біжать в парк», – каже Ірина Ковальчук.

Нагадаємо, у серпні в Житомирі стартувала «Космічна зарядка», що є своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону.

Як проходять безкоштовні тренування для тих, хто хоче навчитися бігати або підготуватися до Космомарафону дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, перший Космічний напівмарафон провели у Житомирі 4 вересня 2016 року до Дня міста. З того часу Космомарафон вже став традиційним і 9 вересня 2019 року пройшов вчетверте.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космічний напівмарафон зарядка Ковальчук  
Матеріали по темі