Політика

Біля «Житомирської політехніки» готуються зустрічати президента: перед входом - сцена, через дорогу – люди з плакатами

8 September 2020, 16:42

У Житомирі очікують на приїзд президента Володимира Зеленського, який 8 вересня після 15:00 розпочав свій візит до області з огляду соціальних об’єктів ОТГ в Черняхівському районі.

Біля державного університету «Житомирська політехніка» на вулиці Чуднівській вже встановили сцену та розставили стільці. Там спочатку відбудеться презентація Стратегії розвитку Житомирської області, а потім мають представити кандидатів на місцевих виборах від провладної партії «Слуга народу».

Напроти університету стоїть кілька десятків людей з плакатами, зокрема, молодики в захисних масках тримають кілька банерів «Геть прокурорське свавілля: прокурор області та його заступник не пройшли атестацію».Присутні також люди з плакатами «Оur lives matter», «Крыша Шабунина или жизнь?», «Кто ответит?», схожими на ті, що використовувалися під час акції проти побиття журналістів, яку в червні на Банковій організували прибічники Шарія.

Нагадаємо, 31 серпня партія «Слуга народу» офіційно визначила кандидатом на посаду мера Житомира ректора «Житомирської політехніки» Віктора Євдокимова, який в лютому 2020 року був обраний керівником обласної організації партії «Наш край».

Як повідомляв Житомир.info, перший візит президента Володимира Зеленського в Житомирську область був 12 серпня 2019 року – він в Олевську представив нового голову ОДА Віталія Бунечка. 4 жовтня цього ж року Зеленський приїхав до Житомира на Другий Форум регіонів, де зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком. Тоді Володимира Зеленського у Житомирі теж зустрічали акцією з плакатами проти «капітуляції» та на захист «свободи слова».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський візит політехніка акція  
Матеріали по темі