Влада

Втома чи осіння нудьга: як депутати Житомирської міськради по декілька разів голосували за одні і ті ж питання

28 September 2020, 18:53

Житомирські депутати 28 вересня не спромоглись розглянути навіть третини питань порядку денного чергової сесії міської ради. Проблеми з голосуванням в народних обранців почались під час розгляду питань про зміни до бюджету. Подекуди після голосування депутатів доводилось переконувати та просити повернутись до голосування.

Секретар міської ради Наталія Чиж щонайменше кілька разів змушена була закликати депутатів повернутись до голосування. Згодом ще раз, а потім ще раз.

Зрозумівши, що депутати чи то стомились, чи то на них напала осіння нудьга, секретар міської ради вирішила оголосити перерву на 15 хвилини.


Втім, і після цього голосування депутатів за зміни до бюджету не задались. Для повернення до розгляду питання фінансової підтримки комунального підприємства «Центр інвестицій» не вистачило голосів. Врешті-решт секретар міської ради оголосила перерву у пленарному засіданні.

Як повідомляв Житомир.info, під час розгляду питання про зміни до бюджету житомирські депутати почали ігнорувати голосування, сесія продовжиться в інший день

На черговій сесії депутати ухвалили порядок денний з 70 питань.

Як повідомляв Житомир.info, на початку засідання сесії Житомирської міської ради 28 вересня у сесійній залі було 23 депутати з 42. Довелося оголосити 15-хвилинну перерву та обдзвонити депутатів. Після перерви на сесії зареєструвалися 26 депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія депутати голосування міська рада  
Матеріали по темі