Політика

На посаду мера Новограда-Волинського претендують 16 кандидатів: посадовці, підприємці, викладачі і Литвин

30 September 2020, 09:47

На місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, за посаду Новоград-Волинського міського голови будуть змагатися 16 кандидатів.

Список станом на ранок 30 вересня оприлюднений на сайті ЦВК.

Серед кандидатів є голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Сергій Литвинчук, який балотується від президентської партії «Слуга народу», перший заступник міського голови Сергій Колотов, який балотується від партії «Сила і Честь», заступниця міського голови Оксана Гводдзенко, яка балотується від партії «За майбутнє», два викладачі університету «Житомирська політехніка» - доцент кафедри психології та соціального забезпечення Андрій Павліченко йде як самовисуванець, викладач Олександр Широкопояс балотується від партії «Пропозиція».

Також вирішив балотуватися на посаду мера Новограда-Волинського від Народної партії Петро Литвин – рідний брат колишнього нардепа від Новоград-Волинського округу №65 Володимира Литвина. Зараз Петро Литвин є депутатом Брониківської ОТГ Новоград-Волинського району.

Нагадаємо, в 2015 році на посаду мера Новограда-Волинського було шість претендентів, мером став киянин Віктор Весельський, який балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність»: за нього проголосували 54,1% виборців. 27 лютого 2020 року під час засідання сесії міської ради мер Новограда-Волинського Віктор Весельський заявив, що достроково складає повноваження міського голови за станом здоров’я й працюватиме в Національній академії медичних наук.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2020 року на посаду мера Житомира балотуються 13 кандидатів від 13 партій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Новоград-Волинський ЦВК  
Матеріали по темі