Влада

Мер Новограда-Волинського оголосив про дострокову відставку і працюватиме помічником президента академії медичних наук

27 February 2020, 11:45

Мер Новограда-Волинського Віктор Весельський достроково складає повноважень міського голови за станом здоров’я. З березня Весельський працюватиме в Національній академії медичних наук.

Про це він заявив 27 лютого під час засідання сесії міської ради

«Звертаюсь до вас з особистою заявою. Я, Весельський Віктор Леонідович, відповідно до пункту 1, частини 1 статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування» звертаюсь до вас, депутатів Новоград-Волинської міської ради, із особистою заявою про складання мною сьогодні, достроково, повноважень міського голови за станом здоров’я. Заява підписана власноручно, сьогодні зранку без всілякого тиску. Тому, я передаю секретарю міської ради для подальшого ведення сесії. Є всі довідки, що стосуються стану здоров’я», – зазначив Віктор Весельський.

Весельський подякував депутатському корпусу, народним депутатам, апарату міської ради та працівникам структурних підрозділів за плідну роботу протягом 4 років та 4 місяців каденції.

«Я повертаюся в Київ, в Національну академію медичних наук. З 10 числа я маю вийти на посаду помічника президента академії, буду завершувати свою докторську дисертацію. І максимально буду старатися допомогти всім тим, хто буде потребувати медичної допомоги. Завтра запрошую всіх на келих шампанського о 12 годині в конференц-залі. Честь маю», – сказав Віктор Весельський і залишив сесійну залу.

Депутати провели Весельського оплесками.

Нагадаємо, 6 лютого мер Новограда-Волинського Віктор Весельський звітував про виконану роботу перед жителями міста. Тоді Весельський заявив перед громадою, що не балотуватиметься на другий термін. 8 січня приступив до виконання своїх обов’язків після 4 місяців перерви. Весельський перебував на лікарняному з 4 вересня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році помічник президента Національної академії медичних наук України, киянин Віктор Весельський переміг на виборах мера Новограда-Волинського. Балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». За нього проголосували 54,1% виборців.12 листопада 2015 року за участю новобраного міського голови відбулася перша установча сесія Новоград-Волинської міської ради 7-го скликання. На позачерговій сесії Новоград-Волинської міської ради 6 листопада 2018 року депутати визнали роботу мера незадовільною та висловити йому недовіру, але в грудні не змогли зібратися на сесію, щоб відправити мера у відставку.

На позачергових виборах народних депутатів 2019 року Віктор Весельський був кандидатом в нардепи від ВО №65 з центром у Новограді-Волинському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський мер Весельський сесія  
Матеріали по темі