Події

​Житель Коростенського району заманив дитину додому і намагався зґвалтувати: чоловіка взяли під варту

16 October 2020, 17:50

Під вартою перебуватиме житель Коростенського району, підозрюваний у замаху на скоєння тяжкого злочину проти малолітньої.

Про це 16 жовтня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«У п’ятницю, 16 жовтня, ювенальним прокурором Коростенської місцевої прокуратури забезпечено розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у скоєнні замаху на зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років», - йдеться у повідомленні.

Ухвалою Коростенського районного суду особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За даними слідства, близько 18 00 15 жовтня 2020 один із жителів Коростенського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заманив до себе додому під приводом пригостити солодощами малолітню дитину. Погрожуючи ножем, намагався вступити у статеві зносини, однак дитині на допомогу прийшов місцевий житель та завадив скоїти злочин.

«Правоохоронцями затримано особу на місці скоєння злочину. Також 16.10.2020 особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 152 КК України», - повідомили в прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Коростенський відділ поліції.

Процесуальне керівництво здійснює Коростенська місцева прокуратура.

Нагадаємо, в червні 2020 поліція розпочала розслідування у справі про зґвалтування вітчимом 13-річної дівчинки з Баранівського району.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 у Чуднівському районі 43-річному чоловіку оголосили про підозру у зґвалтуванні 13-річної падчерки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: згвалтування дитина неповнолітня Коростень погроза  
Матеріали по темі