Економіка

​Житомирська ОДА збирається укласти з “улюбленою фірмою” договір на капремонт дороги між селами за 75,5 млн грн: дешевші пропозиції відхилили

2 December 2020, 13:17

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капремонт автомобільної дороги С060235 Баранівка-Деревищина через Кашперівку км 7+800 – км 13+900, Житомирської області. Перемогу в торгах отримало ТОВ “Міттел” з пропозицію у 75,54 млн грн, дві дешевші пропозиції відхилили.

За умовами тендерної документації капремонт має бути виконаний до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 27 жовтня на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі становила 77 млн 70 тис. 355 грн.

Свої пропозиції на участь у тендері подали чотири фірми:

  • виробничо-комерційна фірма “Урарту” з пропозицією у 58 млн 215 тис. 899 грн;
  • ПРАТ “Хмельницьке ШБУ №56” з пропозицією у 73 млн 43 тис. 328 грн;
  • ТОВ “Міттел” з пропозицію у 75 млн 538 тис. 693 грн;
  • ПП “Автомагістраль” з пропозицією у 76 млн 548 тис. 264 грн.

Пропозицію виробничо-комерційної фірми “Урарту” відхилили, зокрема через відсутній розрахунок показників загальновиробничих витрат, виходячи зі структури цих витрат за попередній період, що не відповідає вимогам тендерної документації та інше.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка, вулиця Старченка, 1. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Армен Азатович Сароян.

Пропозицію ПРАТ “Хмельницьке ШБУ №56” відхилили, зокрема через невірно прорахований в договірній ціні обсяг згідно з технічним завданням локального кошторису 3-1-3 та відсутність листа, що підтверджує факт отримання згоди від усіх фізичних осіб, чия персональна інформація міститься в документах, на обробку їх персональних даних, в межах повноважень замовника та інше.

ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” зареєстроване в Хмельницькому по вулиці Західна окружна,1. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 4 млн 409 тис. 522 грн 50 коп. Бенефіціарним власником фірми є Галина Ставчанська.

30 листопада Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти договір з ТОВ “Міттел”.

ТОВ «Міттел» (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83-д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власником фірми є Вахнін Євген Миколайович.

Зазначимо, що дорогу Баранівка-Деревищина через Кашперівку планували відремонтувати ще три роки тому, про це повідомляло САД у Житомирській області у серпні 2017 року. Кошти, за які мала б ремонтуватися дорога - це 50 відсотків суми перевиконання збору митних платежів.

Нагадаємо, ТОВ «Міттел» входить в ТОП-5 «улюблених» фірм департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА: з початку 2020 року та по 6 жовтня департамент підписав з фірмою дев'ять договорів на загальну суму 113 млн 25 тис. 956 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року департамент опублікував намір підписати договір вартістю 11,3 млн грн з ТОВ «Міттел» на капітальний ремонт вулиці в Бердичеві, дешевшу пропозицію відхилили. 14 травня цього року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір вартістю 5,4 млн грн з ТОВ «Міттел» на реконструкцію стадіону в Чуднові, п'ять дешевших пропозицій знову ж відхилили. 27 травня департамент підписав з ТОВ «Міттел» договір на капітальний ремонт спортивного майданчика в Кирданівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ степенів Овруцької міської ради, вартість підписаного договору – 5 млн 6 тис. 778 грн 73 коп. Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області провела моніторинг цих закупівель та виявила порушення законодавства й рекомендувала відмінити всі три вищезазначені тендери.

Наприкінці липня 2020 року департамент регіонального розвитку ОДА з третьої спроби провів тендер на капітальний ремонт ділянки Великої Бердичівської від Довженка до вулиць Льва Толстого та Жуйка. Тендер виграло київське ТОВ «МІТТЕЛ» за 22 млн 644 тис. 64,62 грн. Договір уклали 5 серпня, роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року.

3 листопада 2020 року департамент опублікував намір підписати договір вартістю 3 млн грн з ТОВ “Міттел” на завершення реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності, дві дешевші пропозиції також відхилили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога капремонт Міттел ДРР  
Матеріали по темі