Події

25 рятувальників та 6 одиниць техніки, з них два автокрани та КрАЗ: як на мосту в Житомирі піднімали перекинуту цистерну з газом

27 December 2020, 12:03

У Житомирі над ліквідацією наслідків аварії на Чуднівському мосту працювали 25 рятувальників та 6 одиниць техніки, з них два автокрани та КрАЗ.

Про це пізно ввечері 26 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«Аби припинити витік газу, рятувальники наклали на цистерну бандаж. Також ними на місці події забезпечувалася пожежна безпека. Після цього розпочалися аварійні роботи по підніманню і встановленню автоцистерни на колеса. Спочатку бійці ДСНС від’єднали тягач від цистерни та за допомогою одного з автокранів, які надав місцевий підприємець, та спеціального важкого автомобіля КрАЗ підняли та поставили на колеса тягач. Таким же чином, але вже ще за допомогою двох автокранів 25 і 18 тонн та КрАЗу, були проведенні роботи по підніманню самої цистерни з газом. Аби мінімізувати ризик вибуху піноутворювачем під цистерною була утворена пінна «подушка», - повідомили рятувальники.

За їхньою інформацією, внаслідок пригоди загиблих та травмованих немає. На ліквідацію наслідків ДТП було залучено 25 рятувальників та 6 одиниць техніки.

Відео ДСНС в області

Нагадаємо, близько 13.30 26 грудня на Чуднівському мосту в Житомирі перекинулась автоцистерна, стався витік газу. Над ліквідацією наслідків аварії працювали ДСНСники: перекрили рух транспорту, евакуювали жителів найближчих будинків, наклали бандаж на цистерну. Момент падіння автоцистерни з тоннами газу зафіксували камери відеоспостереження.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2020 на Чуднівському мосту в Житомирі перекинулась вантажівка з бетонозмішувачем і в’їхала у тролейбус, травмувався 7-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП автоцистерна газовоз Чуднівський міст ДСНС витік газу евакуація  
Матеріали по темі