Місто

​За реконструкцію житомирського стадіону «Спартак» підряднику доплатять ще майже 450 тис. грн

29 December 2020, 12:02

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 24 грудня 2020 року уклало угоду з ПРБФ “Комунальник” на роботи з реконструкції стадіону “Спартак” дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» (коригування). Вартість підписаного договору - 447,3 тис. грн.

За умовами договору, роботи мають бути виконані до 31 грудня 2020 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Про це йдеться в системі ProZorro.

Відповідно до календарного графіку виконання робіт, до кінця грудня 2020 року ПРБФ “Комунальник” має виконати роботи з покриття, вентиляції та благоустрою вхідних груп.

ПРБФ «Комунальник» - приватна ремонтно-будівельна фірма, заснована в 1995 році в Житомирі. Зареєстрована фірма в Житомирі по вулиці Миколи Лисенка, 3. Основний вид діяльності ПРБФ “Комунальник” - будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновником та керівником будівельної фірми зі статутним капіталом у 19,7 тис. грн є Андрій Миколайович Корзун.

За здійснення технічного нагляду з реконструкції стадіону «Спартак» дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» в м. Житомирі» (коригування) відповідальна ФОП Кондратюк Євгенія Михайлівна, яка є дружиною заступника міського голови Житомира Сергія Кондратюка. За технічний нагляд УКБ заплатить Євгенії Кондратюк 5,6 тис. грн.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла житомирська фірма «Комунальник». 19 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин повідомив про початок реконструкції стадіону «Спартак». На початку жовтня 2018 року начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов говорив, що після змін та коригування проєкту вартість реконструкції стадіону станом на 15.08.2018 становила 45 млн 577 тис. 888 грн, з них будівельні роботи – 34 млн грн. На сесії 7 лютого 2019 року депутати проголосували за виділення на реконструкцію стадіону «Спартак» ще 7,6 млн грн, а до цього вже заплатили 22 млн грн.

25 лютого 2019 року мер Сергій Сухомлин повідомив, що в режимі реального часу спостерігатиме за реконструкцією стадіону «Спартак». 1 березня 2019 року пресслужба Житомирської міської ради повідомляла, що на стадіоні «Спартак» повністю виконанні роботи з підготовки основи під штучне покриття, з улаштування фундаментів під трибуни, влаштовано монолітні фундаменти під цифрове табло та коментаторську кабіну, виконано монтаж каркасу коментаторської кабіни тощо.

Який вигляд реконструкція стадіону мала 14 травня минулого року з висоти пташиного польоту, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2020 року радник мера Житомира Олександр Черняхович розповів, що на закінчення робіт на стадіоні з державного бюджету виділили ще 7,5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спартак Арена стадіон реконструкція Комунальник УКБ  
Матеріали по темі