Влада

​Президент доручив головам ОДА повідомити керівників райдержадміністрацій про їх звільнення

19 January 2021, 11:19

Президент України Володимир Зеленський доручив головам обласних державних адміністрацій повідомити голів РДА, що припиняються, про їх звільнення з посади у зв’язку з реорганізацією.

Про це йдеться у розпорядженні Глави держави №6/2021-рп від 18 січня «Про деякі питання, пов'язані з реорганізацією районних державних адміністрацій», оприлюдненому на офіційному сайті президента.

«Відповідно до частини четвертої статті 118 Конституції України, у зв'язку з проведенням реорганізації районних державних адміністрацій: 1. Головам обласних державних адміністрацій в установленому порядку повідомити голів районних державних адміністрацій, що припиняються, про наступне звільнення з посади на підставі пункту 6 частини другої статті 9 Закону України "Про місцеві державні адміністрації". 2. Це Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування», - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 13 січня 2021 року в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко розповів, що вже є кандидати на голів новоутворених чотирьох райдержадміністрацій, співбесіди вже відбулись. Він також пообіцяв знайти посади звільненим 23 очільникам районів, аби залишити їх у команді.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2020 голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав 19 розпоряджень: усі – про комісії з реорганізації РДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА реорганізація райдержадміністрація звільнення  
Матеріали по темі