Культура

​У Новограді-Волинському збираються розширити музей Лесі Українки: оголосили тендер майже на 11 млн грн

21 January 2021, 13:18

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив новий тендер на реконструкцію музею Лесі Українки в Новограді-Волинському, в якому передбачено розширення музейного комплексу і зведення прибудови. Очікувана вартість закупівлі 10 млн 830 тис. 659 грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 20 січня на ресурсі ProZorro.

Технічним завданням передбачено розбирання існуючої будівлі, огорожі, проїздів, зрізання дерев. Далі мають облаштувати питний водопровід, каналізацію та, власне, звести прибудову з облаштуванням усіх комунікацій, опаленням, вентиляцією, пожежною сигналізацією, блискавкозахистом, утепленням та внутрішнім опорядженням. Також кошторисом передбачено й ряд робіт в існуючій будівлі музею, зокрема, облаштування підйомника, пандуса, заміна вікон, підлоги, влаштування підвісної стелі і т.д. Крім того, планується благоустрій території з новим покриттям доріжок, озелененням, встановлення лавок, урн та нової огорожі.

Усі ці роботи мають бути проведені до 1 липня 2021 року.

Аукціон заплановано на 5 лютого 2021 року.

Нагадаємо, 6 січня у Житомирській облраді створили робочу групу, аби розібратися в причинах неякісного ремонту музею Лесі Українки за 1,8 млн бюджетних грн. 12 січня повідомили результати виїзного засідання цієї робочої групи, яка вирішила, що реставрацію музею проводитиме новий підрядник, а святкування 150-річного ювілею від дня народження Лесі Українки перенесуть на літо.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня 2021 гуманітарна комісія Житомирської облради розкритикувала роботу департаменту культури щодо підготовки до 150-річчя Лесі Українки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей Леся Українка реконструкція реставрація прибудова тендер  
Матеріали по темі