Місто

Порив теплових мереж на Покровській у Житомирі ліквідували, теплопостачання до дев’яти будинків відновлене

21 January 2021, 14:13

Порив на тепломережі по вулиці Покровській у Житомирі, який стався зранку 21 січня, ліквідували. Теплопостачання до 9-ти будинків на вулицях Лесі Українки та Степана Бандери відновлене.

Про близько 14:00 год. повідомила пресслужба КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Ремонті роботи по вул. Покровській завершені. В будинках за адресами: вул. Л. Українки, 28, 34,38, 38а, 38б, 40, 42; вул. С. Бендери, 3, 5 – теплопостачання повністю відновлено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 21 січня пресслужба КП «Житомиртеплокомуненерго» повідомила, що на вулиці Покровській стався порив на тепломережі. У зв’язку з цим було припинено подачу теплоносія до 9 будинків на двох вулицях – Лесі Українки та Степана Бандери.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 16 січня сталася аварія на котельні в Житомирі, у зв’язку з чим у 15-градусний мороз від теплопостачання були відключені будинки на семи вулицях в районі Домбровського-Князів Острозьких. Планувалося, що аварію вдасться ліквідувати протягом трьох годин. Близько 13.00 повідомили, що аварію ліквідували і почали заповнення мережі теплоносієм.

Зранку 19 січня КП «Житомиртеплокомуненерго» повідомив про відсутність теплопостачання в мікрорайоні Корбутівка: уночі сталося аварійне відключення електроенергії, через що зупинились котельні. Згодом, близько 10:30 год., пресслужба КП «Житомиртеплокомуенерго» повідомила, що роботу районної котельні РК-5, яка забезпечує теплом мікрорайон Корбутівки, відновили і почали заповнювати систему теплоносієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло опалювальний сезон Житомиртеплокомуненерго теплокомуненерго порив аварія опалення  
Матеріали по темі