Влада

Керівниця пресслужби Житомирської міськради після року роботи повертається в обласну раду

15 March 2021, 12:42

Олександру Стежко звільнили з посади начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради у зв’язку з її заявою та листом голови обласної ради Володимира Федоренка.

Відповідне розпорядження мер Сергій Сухомлин підписав 11 березня 2021 року.

«Звільнити 15 березня 2021 року Стежко Олександру Віталіївну, начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради з займаної посади в порядку переведення для подальшої роботи у виконавчому апараті Житомирської обласної ради», - йдеться у документі.

Декларацію перед звільненням керівниця управління станом на 12:30 год. 15 березня не оприлюднила.

Нагадаємо, Олександра Стежко була призначена на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю 11 березня 2020 року. До призначення на посаду Стежко працювала у виконавчому апараті Житомирської обласної ради начальником управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня 2020 року виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника), на конкурс подали документи семеро кандидатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада Стежко пресслужба звільнення  
Матеріали по темі