Суспільство

Майбутні водії з 6 квітня складатимуть теоретичні іспити за новими екзаменаційними білетами

18 March 2021, 13:17

Вже з 6 квітня майбутні водії складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами.

Про це 17 березня повідомила пресслужба головного сервісного центру МВС України.

«Чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив «Банк екзаменаційних питань з ПДР». Викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За цей час надійшла загалом 91 ініціатива. Врахувавши отримані пропозиції та зміни в законодавстві, ГСЦ МВС актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв. З 6 квітня майбутні водії вже складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений у нас на сайті. Це дієва підтримка для кожного, хто бажає підготуватися до складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля. Усі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі – усунуті.

Зазначимо, шо на початку листопада 2020 року сервісні центри МВС пропонували всім охочим узяти участь у вдосконаленні екзаменаційних питань з правил дорожнього руху.

Нагадаємо, з 17 березня 2021 року в України збільшили штрафи за низку порушень правил дорожнього руху.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2020 року житомиряни скаржилися, що два місяці не можуть зареєструватися на сайті сервісного центру, щоб скласти іспит з водіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПДР сервійсний центр водій іспит  
Матеріали по темі