Події

У Житомирі патрульні поїхали рятувати молоду жінку, яка збирається стрибати з Київського мосту (доповнено)

18 March 2021, 14:21

У Житомирі вдень 18 березня молода жінка намагалася стрибнути з Київського мосту.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Патрульні отримали повідомлення про спробу самогубства. На місце події вирушив екіпаж.

«Так, о 13:06 год. надійшло повідомлення про спробу самогубства на вулиці Київській, а саме на залізничному мосту. Заявник повідомив, що молода жінка, років 35 на вигляд, має намір вчинити самогубство, стрибнувши з мосту. Зі слів заявника, він тримає дівчину, також він зазначив, що вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Доповнено о 14:50 год. 18 березня

На місці події патрульні з’ясували, що спроба самогубства не підтвердилася – заявник неправильно оцінив ситуацію.

«На місці події факт спроби самогубства не підтвердився. Було встановлено, що жінка, 1982 р.н., раніше судима, намагалася перелізти через паркан, щоб спуститися до залізничного вокзалу. Ознак психічного розладу вона не мала, перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Медичної допомоги жінка не потребувала. Наміру здійснити самогубство не було. Заявник неправильно оцінив ситуацію та викликав наряд поліції. Жінці було надано допомогу та супроводжено до залізничного вокзалу», – розповіла Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, надвечір 17 березня у житомирському парку зафіксували спробу суїциду: патрульні відмовили від фатального вчинку чоловіка, який мав намір стрибнути з мосту, з його слів, через сімейні обставини. Пізно ввечері у цей же день на підвісному мосту перехожі і патрульні врятували чоловіка, який стояв за перилами мосту. Свій намір покінчити з життям він мотивував тим, програв велику суму коштів в ігрових автоматах.

Як повідомляв Житомир.info, за 2,5 місяці поточного року до патрульної поліції надійшло 7 повідомлень про спробу скоєння самогубства на пішохідному мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Зокрема, 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних. 23 лютого з підвісного мосту стрибнув 19-річний юнак. Хлопець впав на асфальт і загинув. 8 березня з моста кинулася 35-річна жінка та впала у воду. Очевидці, рятувальники і медики надали жінці допомогу, серйозних травм вона не зазнала. 14 березня перехожі та патрульні врятували сумчанина, який стояв на Богунському мосту та збирався стрибнути.

Поради психолога щодо дій в ситуаціях, коли ви бачите намір вчинити самогубство, читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст Київський міст самогубство суїцид патрульний  
Матеріали по темі