Влада

Житомирська міська рада просить Кабмін дозволити продавати під забудову землі Міноборони, які не використовуються

25 March 2021, 12:43

Житомирська міська хоче отримати дозвіл на продаж земельних ділянок, які знаходяться на балансі Міністерства оборони і не використовуються, а отримані кошти віддавати учасникам АТО.

Відповідне звернення розглядали на черговій сесії міськради 25 березня.

Житомирська міська рада направила до Кабінету міністрів звернення щодо можливості продажу земельних ділянок, які знаходяться на балансі Міністерства оборони України та не використовуються, з метою прийняття відповідних законодавчих актів для компенсації у грошовому еквіваленті учасникам АТО за не отримані земельні ділянки.

«В Житомирі є приблизно 50-60 таких гектарів, це ділянки, які можна спокійно забудувати і не влазити в двори до людей. Їх можна продати з аукціону і там будувати, а ці кошти направити на підтримку учасників АТО», - пояснив перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Зазначимо, що відповідний проєкт рішення сесії на сайті міської ради не оприлюднили, питання було включене до порядку денного як додаткове.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2018 року мер Житомира розповідав, що міська влада веде перемовини з Міністерством оборони що будівництва на Крошні нових дитсадка і школи на місці колишніх військових складів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада земля Міноборони КМУ  
Матеріали по темі