Влада

Подарунок до свята: міська рада віддала житомирському управлінню СБУ дві земельні ділянки на Корбутівці

25 March 2021, 15:06

Житомирська міська рада передала в постійне користування управлінню Служби безпеки України в Житомирській області дві земельні ділянки на Корбутівці.

Рішення ухвалили на черговій сесії міськради 25 березня 2021 року.

Питання про передачу земельних ділянок включили в додаток до відповідного проєкту рішення за рекомендацією погоджувальної ради та земельної комісії. Список суб’єктів земельних відносин, яким надається право користування земельними ділянками доповнили двома пунктами щодо передачі обласному управлінню СБУ земельних ділянок проїзд Шпаковський, 21/2 (0,1359 га) та проїзд Шпаковський, 14 (0,1575 га). Обидві ділянки мають цільове призначення «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку». Плата за користування землею – в розмірі земельного податку.

Ділянка проїзд Шпаковський, 14 на кадастровій карті

Ділянка проїзд Шпаковський, 21/2 на кадастровій карті

Зауважимо, що клопотання від управління СБУ щодо передачі землі надійшло до міської ради 15 березня, 22 березня перша заступниця мера Світлана Ольшанська направила лист голові земельної комісії з проханням розглянути питання та доповнити відповідний додаток оприлюдненого 10 березня проєкту рішення.

Нагадаємо, на сесії 25 березня під час внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного і культурного розвитку на 2021 рік депутати проголосували за виділення з міського бюджету 1 млн грн управлінню СБУ в Житомирській області на придбання комп’ютерної та оргтехніки, ремонт службових приміщень.

Зазначимо, що 25 березня відзначають День Служби безпеки України.

Як повідомляв Житомир.info, свого часу управління СБУ в Житомирській області отримало земельну ділянку площею 1,1238 га по вул.Синельниківська,14 (біля центрального стадіону «Полісся» в парку), де весною 2016 році почали зводити багатоповерхівку, а в березні 2017 року вже вручали сертифікати на квартири співробітникам СБУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія земля СБУ Корбутівка  
Матеріали по темі