Влада

Голова Житомирської облради представив свого чергового радника на громадських засадах

5 April 2021, 17:12

Голова спостережної ради ПрАТ ВКФ «Леся» з Новограда-Волинського Микола Сиченко став радником голови Житомирської обласної ради на громадських засадах.

Про це 5 квітня повідомила пресслужба облради.

Голова облради Володимир Федоренко особисто вручив раднику посвідчення та привітав із новим статусом.

«Микола Вікторович надзвичайно фахова, порядна людина та успішний підприємець, який має незаперечний авторитет надійного бізнес-партнера у Європі. Тож сьогодні обласна рада отримала серйозне посилення команди. Вітаю та дякую за бажання до співпраці!», - сказав Володимир Федоренко.

Як зазначив голова обласної ради, саме завдяки швейній фабриці «Леся» і тому, що Микола Сиченко зміг у дуже короткі терміни перепрофілювати підприємство, Житомирщина на початку пандемії стала першим регіоном України, де повністю забезпечили медиків захисними костюмами.

«На той час, на посаді першого заступника голови ОДА, я був керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції. Ми заручились підтримкою приватних інвесторів, меценатів, благодійників і фабрика «Леся» пошила 100 тис. захисних костюмів, з яких 60 тис. були розподілені на лікарні Житомирщини. Так почалась наша співпраця! Далі більше!», - додав Володимир Федоренко.

Нагадаємо, за два місяці у голови Житомирської облради з’явилося п’ять радників на громадських засадах: 1 лютого Володимир Федоренко представив свого нового радника – Олену Максименко, матір загиблого учасника АТО. У середині лютого радниками голови Житомирської облради стали ексзаступник голови Брониківської ОТГ Василь Осадчук та ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов.. 10 березня голова Житомирської обласної ради представив нову радницю – гендиректорку Коростенського заводу МДФ Катерину Самчук. Наприкінці березня Федоренко призначив своїм радником заслуженого артиста України Петра Авраменка.

В інтерв’ю наприкінці лютого цього року голова облради також називав своїм радником на громадських засадах Олександра Ніколайчука з Олевська, який в раді минулого скликання був депутатом від ВО «Батьківщина».

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада 2020 року на першій сесії Житомирської облради 8-го скликання першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка обрали головою обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Федоренко радник Сиченко  
Матеріали по темі