Влада

​Ексначальник управління дорожнього будівництва Житомирської ОДА став директором фірми, яка ремонтує дороги

14 April 2021, 15:15

Колишній начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роман Крисюк з 15 березня 2021 року керує Виробничо-комерційною фірмою «УРАРТУ».

Інформація про зміну керівника міститься на ресурсі Opendatabot.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Армен Азатович Сароян.


Зазначимо, що компанія «Урарту» активно бере участь у тендерах на ремонти доріг в Житомирській області, зазвичай пропонуючи найдешевші пропозиції, проте щоразу отримує відмови від замовника – департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА. У цих тендерах перемогу отримують переважно три компанії – улюбленці департаменту ОДА: ТОВ «Будстандарт ЛТД», ТОВ «Міттел» та ПП «Автомагістраль».

У 2021 році ВКФ «Урарту» кілька разів скаржилася до Антимонопольного комітету на неправомірні рішення тендерного комітету департаменту регіонального розвитку ОДА щодо відхилення їхніх пропозицій і визначення переможцями інших учасників торгів з дорожчими пропозиціями.

Після перших скарг “Урарту” до АМКУ департаменту Житомирської ОДА прийшлось відміняти тендери у зв'язку з «неможливістю усунення порушень у сфері публічних закупівель» та проводити нові. За результатами повторних торгів перемогу отримали знову ТОВ “Будстандарт” та ТОВ “Міттел”, а інших учасників з дешевшими пропозиціями замовник відхилив, зокрема і пропозицію “Урарту”.

12 квітня 2021 року АМКУ задовольнив чергові скарги «Урарту» та зобов’язав департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА скасувати рішення про визнання переможцем закупівель ТОВ “Будстандарт” та ТОВ “Міттел” з реконструкції автомобільних доріг Михайлівка – Филинці та Шепетівка – Бердичів на загальну суму 125,3 млн грн. У скаргах зазначено, що цього разу пропозиції “Урарту” замовник відхилив через одне невірне слово: у довідці замість слова «порушення» вказано «злочин».

Нагадаємо, Роман Крисюк звільнився з посади начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації 11 жовтня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 27 березня 2014 року Роман Крисюк виконував обов’язки начальника управлінні промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації, а з 15 грудня 2016 року став начальником цього управління. В січні 2018 року управління перейменували в управління дорожнього будівництва та інфраструктури, а 30 вересня 2019 року голова ОДА Бунечко вирішив припинити шляхом приєднання управління дорожнього будівництва та інфраструктури і відділу енергетичного менеджменту до департаменту регіонального розвитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк Урарту ремонт доріг будівництво доріг  
Матеріали по темі