Події

У селищі Житомирської області нетверезий водій на ВАЗ збив двох пішоходів: дівчина з травмами у лікарні, а хлопець загинув

5 May 2021, 10:54

Вночі 4 травня у смт Червоне Житомирської області ВАЗ збив двох пішоходів, один з яких загинув на місці. Поліцейські затримали водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ, 29-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Миру селища, наїхав на пішоходів, які йшли по узбіччю в попутному напрямку. У результаті травми отримала 19-річна дівчина та була ушпиталена до Андрушівської лікарні, а 26-річний хлопець загинув на місці пригоди.

Під час освідування водія на стан сп’яніння виявилось, що вміст алкоголю в його крові становить близько 1,49 проміле. Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Автомобіль вилучили для проведення експертного дослідження», – йдеться у повідомленні.

Наразі керманичу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

За чинним законодавством йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як у 2020 році в Житомирі карали водіїв за керування автівкою в стані алкогольного сп'яніння дивіться тут

Нагадаємо, протягом квітня у Житомирській області патрульні поліцейські склали понад 90 протоколів на нетверезих водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, у селищі Житомирської області 22-річний хлопець на мотоциклі в’їхав у велосипедистку, жінка померла на місці

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішоходи нетверезий водій поліція  
Матеріали по темі