Місто

На Шевченка у Житомирі замінюватимуть тепломережу: частково перекриють рух, маршрутку пустять в об’їзд

17 May 2021, 13:36

На частині вулиці Шевченка в Житомирі з 17 травня перекриють рух транспорту задля заміни теплової мережі.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв'язку міськради.

«У зв’язку із продовженням ремонтних робіт по заміні теплової мережі по вул. Шевченка, буд. 18а, з 17 травня 2021 року буде перекритий рух транспорту на ділянці від вул. Великої Бердичівської до вул. С. Ріхтера на час проведення робіт», – йдеться у повідомленні.

Рух автобусного маршруту № 58 «Мальованка – Діагностичний центр» буде здійснюватись в об’їзд вказаної ділянки за такою схемою: вул. Шевченка – вул. С. Ріхтера – вул. Довженка – вул. Велика Бердичівська – вул. Шевченка.

Нагадаємо, ввечері 7 грудня 2020 року на вулиці Шевченка, 18а в Житомирі прорвало теплотрасу. Комунальники за допомогою спецтехніки ліквідовували масштабний порив. Теплопостачання у довколишні будинки було тимчасово призупинене. Однак уже вранці 8 грудня подачу тепла відновили. Вдень 8 грудня комунальники продовжували роботи на аварійній ділянці, у зв’язку з цим був перекритий рух транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2021 року на вулиці Святослава Ріхтера в Житомирі розпочали ремонт асфальтного покриття. У зв’язку з цим рух транспорту цією вулицею частково обмежили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиртеплокомуненерго теплокомуненерго вул.Шевченка тепломережа теплотраса  
Матеріали по темі