Події

Камери зафіксували, як на Театральній у Житомирі молодик побив інформаційне табло, поліція встановлює особу вандала та його товариша

16 June 2021, 17:03

У ніч на 14 червня на вулиці Театральній у Житомирі молодик пошкодив інформаційне табло на зупинці «Телецентр». Табло хлопець гамселив, ймовірно, дерев’яною палицею. Компанію йому склав ще один хлопець, який спостерігав за діями товариша.

Про це 16 червня повідомило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«14 червня близько другої ночі невідомою особою пошкоджено інформаційне табло зупинки «Телецентр», що розташоване на вулиці Театральній в м. Житомирі. По факту події проводяться слідчі дії. Відеоматеріали передані поліції. Нині тривають заходи для встановлення особи зловмисника», – йдеться у повідомленні.


Відео КП «Міський інформаційний центр»

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що 15 червня від комунального підприємства надійшла заява про пошкодження табло.

«15 червня до Житомирського РУП надійшло повідомлення від працівників комунального підприємства про пошкодження електронного табло по вул. Театральній. Повідомлення зареєстровано та проводиться відповідна перевірка, поліцейські встановлюють причетних осіб», – поінформували у поліції.

Зазначимо, що інформаційні електронні табло, які встановлені на зупинках громадського транспорту, перебувають на балансі КП «Житомиртранспорт».

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 20 квітня 2021 на вулиці Михайлівській у Житомирі камери відеоспостереження зафіксували, як двоє хлопців порізали виставкові банери Молодіжного пластового центру. Того ж дня Житомирська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження виставкових плакатів. 21 квітня пресслужба ГУНП у Житомирській області повідомила, що особи двох юнаків, які пошкодили банери Пластового молодіжного центру, встановили. Ними виявились двоє студентів місцевого коледжу, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інформаційне табло табло вул.Театральна вандал вандалізм хуліганство  
Матеріали по темі