Фоторепортаж

​У Житомирі діти й дорослі пробігли кілометр на честь загиблих Героїв України. Фоторепортаж

28 August 2021, 17:44

28 серпня з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, більше сотні учасників долучилися до забігу під назвою «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Забіг розпочався біля Житомирської обласної філармонії, де на сходах облаштували «фотоалею пам’яті», яка складається з 74 світлин загиблих Героїв.

Батьки та родини загиблих героїв, військовослужбовці-курсанти і громадськість подолали кілометрову дистанцію не на швидкість, а за кожного з Героїв.

Як 28 серпня 2021 у Житомирі проходив патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», дивіться також у відеосюжеті

Нагадаємо, що 28-29 серпня 2021 року в Житомирі відбудуться заходи до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Як повідомляв Житомир.info, в 2019 році в Україні вперше відзначали День пам'яті військовослужбовців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України: указ про День пам`яті захисників 28 серпня підписав президент Володимир Зеленський.

Як у 2019 році вперше у Житомирі проходив патріотичний забіг пам'яті Героїв України дивіться тут

Житомир.info



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забіг акція Шаную воїнів біжу за Героїв України загиблий військовослужбовець перекриття руху рух транспорту  
Матеріали по темі