Влада

​ Переможця конкурсу туристичного логотипу Житомирської області обиратиме оргкомітет та громадськість

8 September 2021, 16:24

Головні критерії до розробки туристичного логотипу та брендбуку Житомирської області обговорили під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу в обласній раді. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 90 тис грн.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«Сьогодні, члени оргкомітету обговорили технічне завдання конкурсу, критерії оцінювання та обрання переможця. Зокрема, було озвучено, що вимогами не будуть звужувати творчість учасників, а лише направляти їх, що варто звернути увагу.

Конкурс буде проводитись у п’ять етапів, але якщо у півфіналі один з презентованих логотипів набере більше 51% голосів, переможця визначать вже на четвертому. На розгляд членів оргкомітету була висунута пропозиція про вибір переможця конкурсу за моделлю 50 на 50 – оргкомітет/громадськість. Представник Державного агентства розвитку туризму України Олег Пастущак запропонував залучити до голосування й представників великого бізнесу Житомирщини, адже це люди, які розбираються у брендингу та у майбутньому можуть безпосередньо використовувати новий логотип у своїй продукції. Так, члени оргкомітету проголосували за затвердження наступних умов визначення переможця конкурсу: 34% - члени організаційного комітету, 33% - бізнес-клуб Житомирщини, 33% - громадськість», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 23 січня 2020 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко особисто долучився до представлення проєкту туристичного логотипа області, який на конкурсі обрали в комунальній установі «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році з бюджету хочуть витратити 90 тис. грн на ребрендинг туристичного логотипа і брендбука Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туристичний логотип конкурс переможець облрада  
Матеріали по темі