Економіка

Реновація Фокстрот: який вигляд має магазин на Житньому після оновлення

10 September 2021, 14:40

Мережа електроніки та побутової техніки Фокстрот продовжує модернізацію. Ще один магазин у Житомирі відкрили в оновленому форматі.

Другий модернізований магазин відкрили на площі Житній Ринок, 1. Після реновації магазин виглядає яскраво, стильно і сучасно. Повністю змінилося його планування, з фірмовим «хабом» у центрі зали, де знаходиться точка видачі інтернет-замовлень з foxtrot.ua, кас, сервісних послуг. Тут можна оплатити покупку, проконсультуватися щодо придбання додаткових послуг, отримати техніку самовивозом та одразу ж перевірити її.


У магазині розташовано 19 бренд-зон світових виробників побутової та електронної техніки, завдяки цьому розширено асортимент преміум сегменту. Тут можна придбати:

  • смартфони, планшети, ноутбуки та аксесуари до них;
  • відео- та аудіо-техніку;
  • пралки, холодильники, вбудовано кухонну техніку;
  • дрібну побутову техніку;
  • персональний електротранспорт та безліч інших гаджетів для комфорту та відпочинку.

Зручно у Фокстрот купувати техніку на виплату. Кредитні брокери допоможуть обрати найзручніший спосіб покупки відповідно до фінансових можливостей та побажань. А задля оформлення скористатися можна документами з додатку «Дія» – цю опцію підключили у липні.


Поруч з кредитною зоною розміщено лаундж-простір з дитячим «куточком». Тож можна не хвилюватися, чим зайняти малечу під час вибору необхідних речей.

Варто зазначити про безліч акцій та персональні пропозиції для постійних покупців. Часто знижки на певні категорії товарів сягають до 30-40% та навіть більше, а це значить, що можна значно заощадити і придбати саме те, що треба.

Нагадаємо, у Житомирі оновлення мережі Фокстрот розпочалося з торгової точки у ТРЦ «Глобал». Магазин нового формату там працює з лютого 2020 року. В цілому ж, компанія оновила вже понад 50 торгівельних об’єктів по всій країні та інтернет-магазин foxtrot.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фокстрот  
Матеріали по темі