Фоторепортаж

​Коштовне каміння, старовинні речі та туристичні цікавинки: виставка «ZT-EXPO 2021» у Житомирі. Фоторепортаж

27 September 2021, 14:37

До Всесвітнього дня туризму на майданчику біля кінотеатру “Жовтень” 27 вересня 15 громад Житомирської області презентували туристичні цікавинки регіону.

Скуштувати равликів та поліські чаї, подивитися на старовинні речі з українського побуту та помилуватися коштовним камінням - все це та багато іншого можна було побачити на виставці у рамках Всеукраїнського культурно-мистецький фестивалю «ZT-EXPO 2021». Також на виставці представлена фотосушка із роботами учасників Обласного конкурсу туристичної фотографії до Дня туризму, безпрограшна лотерея з призами та багато інших цікавинок.

Крім виставки біля кінотеатру «Жовтень» учасники фестивалю презентують туристичні маршрути, об'єкти та цікавинки Житомирської області.

Представили свої експонати і музеї, зокрема: Національний музей космонавтики ім. С.П.Корольова, Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д. Буханчука, музей коштовного та декоративного каміння, Житомирський обласний краєзнавчий музей та ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні».

Нагадаємо, 15 травня 2019 року на Новому бульварі, біля кінотеатру «Жовтень» у Житомирі, відкрили першу всеукраїнську туристичну виставку «ZT-EXPO 2019», а вже у 2020 році на фестиваль «ZT-EXPO 2020» до Житомира з’їхались представники 22 регіонів області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка туризм туристичний маршрут  
Матеріали по темі