Економіка

​Дві луцькі фірми розіграли між собою тендер у 1,5 млн грн на придбання сміттєвозу для коростенського підприємства

18 October 2021, 13:58

Коростенське комунальне виробничо-господарське підприємство має намір укласти угоду з ТОВ «Спецкомунтех» на придбання сміттєвоза вартістю 1,548 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 21 вересня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, фірма-переможець має поставити сміттєвоз із заднім завантаженням до 30 листопада 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

ТОВ «Спецкомунтех» поставить сміттєвоз Volvo FL280 2008 року випуску, двигун дизельний – 7146 см3 – 206 кВт, клас екологічності – Євро 5, допустима загальна маса 14000 кг. На автомобіль встановлено пресувальний пристрій Norba та підйомний механізм Norba.

На сайті «Спецкомунтех» придбати сміттєвоз із такими ж характеристиками можна за 1,448 млн грн, що на 100 тис. грн дешевше від запропонованої вартості фірми.

Очікувана вартість закупівлі становила 1,55 млн грн. Конкурентом ТОВ «Спецкомунтех» з ціновою пропозицією у 1,548 млн грн виступило ТОВ «ТФ Трейд Груп», запропонувавши цінову пропозицію на 2 тис. грн дорожчу. Під час аукціону фірми між собою не конкурували та не знижували цінові пропозиції. Зазначимо, що тендерні пропозиції обидві фірми, зареєстровані в Луцьку, подавали в один день.

13 жовтня комунальне підприємство Коростенської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Спецкомунтех».

Зауважимо, що це вже друге придбання комунального підприємства сміттєвозу у ТОВ «Спецкомунтех» в поточному році. У червні 2021 року комунальне виробничо-господарське підприємство придбало у ТОВ «Спецкомунтех» сміттєвоз Volvo FL280 2008 року дешевше - за 1,460 млн грн.

Також у цієї фірми коростенський заклад придбав у червні підмітально-прибиральну машину за 2,47 млн грн.

ТОВ «ТФ Трейд Груп» бере участь у закупівлях лише з ТОВ «Спецкомунтех». З початку року фірми вісім разів зустрічались на торгах і у всіх перемогу отримало ТОВ «Спецкомунтех».

ТОВ «Спецкомунтех» засноване в січні 2018 року в Луцьку. Спеціалізується фірма на торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами, статутний капітал - 50 тис. грн. Власниками фірми з 9 жовтня 2021 року є Наталія Самойліч та Анастасія Веніславська - донька колишнього прокурора Одеської обласної прокуратури Вадима Веніславськогог. Зазначимо, що з 2018 року по 2020 рік власником фірми був і сам Вадим Веніславський.

ТОВ «ТФ Трейд Груп» засноване в жовтні 2019 року в Луцьку. Спеціалізується фірма на діяльності посередників у торгівлі товарами широкого асортименту, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Тарас Фармагей.

Нагадаємо, квартирно-експлуатаційний відділ міста Житомир на ремонт приміщень штабу в центрі Житомира витратить майже 2 млн грн, угоду уклали 19 липня з ТОВ «Експертбудтрейд», а на торгах була імітація конкуренції.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2021 року підприємці-односельчани розіграли між собою тендер міського ліцею в Житомирській області на ремонт з влаштуванням підйомника за 420 тис. грн

Про те, як дві житомирські фірми ТОВ «Уютспецбуд» та ТОВ «УК Комфорт-Буд» разом беруть участь у торгах та по черзі підписують договори, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер закупівля торги конкуренція Коростень сміттєвоз  
Матеріали по темі