Місто

​Житомир готується до зими: прибирати сніг буде приватна фірма, яка запропонувала послуги за пів ціни

11 November 2021, 16:12

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Асфальт Плюс» на послуги з механізованого прибирання шляхопроводів в зимовий період. Вартість послуг з прибирання снігу до кінця 2021 року склала 90 тис. грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, ТОВ «Асфальт Плюс» має очищати проїжджу частину дороги від снігу автогрейдером, навантажувати сніг навантажувачем та вивозити його.

У пропозиції переможця тендеру вказано, що до прибирання будуть задіяні чотири автогрейдери, два екскаватори-навантажувачі, два вантажні автомобілі, сідловий тягач та напівпричіп.

Надавати послуги з механізованого прибирання шляхопроводів в зимовий період фірма має до кінця 2021 року, джерело фінансування - місцевий бюджет.

Очікувана вартість закупівлі становила 200 тис. грн. У результаті аукціону ціна знизилася на 55%.

Конкурентами ТОВ «Асфальт Плюс» виступило ТОВ «Шляхбуд-5», запропонувавши цінову пропозицію дорожчу - 119,9 тис. грн.

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 26 жовтня опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Асфальт Плюс» на 90 тис. грн.

Зареєстроване ТОВ «Асфальт Плюс» в місті Житомир по вулиці Вітрука, 9. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал – 350 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Размік Ванікович Петросян.

За даними bi.prozorro.org, фірма бере участь у державних закупівлях з 2017 року. За цей час ТОВ отримало держзамовлень на 163 млн грн, зокрема з КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради фірма уклала угод на 14,8 млн грн.

Нагадаємо, вже в липні 2021 року КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради готувалось до зими: купили піску та солі на загальну суму 4,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради 8 лютого 2021 року підписало договір з «Асфальт Плюс» на послуги з прибирання снігу. Вартість підписаного договору - 50 тис. грн.

19 лютого пресслужба міської ради назвала приватні підприємства, які допомагають прибирати сніг: їм заплатили майже пів мільйона. Зокрема ТОВ «Асфальт Плюс» заплатили 275 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ сніг прибирання техніка Асфальт Плюс  
Матеріали по темі