Влада

​Переможцем конкурсу на посаду директора обласного центру спортивної медицини став депутат Житомирської облради

13 November 2021, 09:37

У Житомирі 12 листопада конкурсна комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради. Переможцем став єдиний кандидат – депутат облради з фракції «За майбутнє» Олександр Чорноморець.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«Відповідно до минулого рішення конкурсної комісії, до участі у конкурсі було допущено єдиного претендента – Олександра Чорноморця. Члени комісії провели співбесіду з кандидатом під час якої він представив своє бачення щодо подальшої роботи центру, наповнення бюджету підприємства, кадрових рішень, перспективних напрямків розвитку та оновлення матеріально-технічної бази.Одноголосно конкурсна комісія проголосувала за те, аби визначити переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради Олександра Чорноморця. Також комісія вирішила внести голові Житомирської обласної ради подання про призначення Чорноморця О.П. директором даного підприємства строком на 5 років. Відповідна пропозиція буде внесена на розгляд депутатського корпусу під час наступної сесії обласної ради», - йдеться у повідомленні.


Інформація про переможця з сайту облради:

Чорноморець Олександр Павлович має вищу освіту. У 1986 році закінчив Житомирський державний педагогічний інститут ім. І.Франка за спеціальністю «англійська та німецька мови»; у 2004 році – Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління». Має досвід роботи на керівних посадах. Депутат Житомирської обласної ради. З 06.21 по даний час – в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини» Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, 19 березня 2018 року Володимира Хренова звільнили з посади головного лікаря обласного медичного центру здоров`я та спортивної медицини Житомирської обласної ради «у зв’язку із закінченням строку трудового договору» і з 20 березня 2018 року його призначили в.о. головного лікаря вказаного центру. 26 квітня 2021 року голова Житомирської облради Володимир Федоренко призначив депутата обласної ради Олександра Савченка (фракція партії «За майбутнє») керівником КНП «Обласний медичний центр спортивної медицини». Але вже 31 травня Савченка звільнили з цієї посади «за угодою сторін» і призначили керувати КП «Еко-Сервіс», а в.о. директора обласного медичного центру спортивної медицини став інший депутат з фракції «За майбутнє» - Олександр Чорноморець. 16 вересня 2021 року в Житомирській обласній раді оголосили про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний медичний центр спортивної медицини».

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській обласній раді 7 скликання (2015-2020 рр.) Олександр Чорноморець був депутатом від «Опозиційного блоку», на позачергових парламентських виборах 2019 року він балотувався до Верховної ради від партії «Опозиційна платформа – За життя» по Новоград-Волинському одномандатному округу №65. В січні 2020 року тодішній голова облради Володимир Ширма призначив Чорноморця своїм радником.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чорноморець депутат центр спортивної медицини конкурс облрада переможець  
Матеріали по темі