Місто

RE: Мер створив депутатську робочу групу, яка має розібратися з конфліктною ситуацією у житомирському дитсадку

20 November 2021, 10:21

Мер Житомира Сергій Сухомлин створив робочу групу, яка має розібратися з конфліктною ситуацією у дитсадку №44.

Розпорядження про створення робочої групи Сухомлин підписав 12 листопада 2021 року.

«З метою вивчення фактів, викладених у зверненні громадянки Добровольської Тетяни Євгенівни, щодо конфліктної ситуації з вихователем Житомирського дошкільного навчального закладу №44 Ільїної Сніжани Миколаївни створити робочу групу», - йдеться у документі.

Робоча група має розглянути зміст заяви Добровольської, вивчити ситуацію по суті та надати оцінку фактам, викладеним у зверненні. У складі робочої групи – десять депутатів міської ради: голови всіх шести фракцій та чотири депутати від партії «пропозиція. Очолює робочу групу голова земельної комісії, депутат з фракції «Пропозиція» Микола Янушевич.

У коментарі Житомир.info 18 листопада Янушевич пояснив, що його визначили головою робочої групи, бо дитсадок знаходиться на території його округу.

«Засідань робочої групи ще не було, найближчим часом ми зберемося і визначимо, кого запрошувати на засідання, щоб заслухати всі сторони і розібратися в ситуації», - сказав Микола Янушевич.


Нагадаємо, 9 листопада вийшов сюжет ТСН, в якому мати 6-річного хлопчика, вихованця житомирського дитячого садочка №44, звинувачує виховательку в застосуванні сили: вона нібито била дитину по обличчю, бо хлопчик не хотів робити аплікацію.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2020 року Ружинський районний суд Житомирської області оштрафував виховательку Бистрицького дитячого садочка, яка вдарила дитину по сідницях. Жінку визнали винною та призначили їй покарання у виді 850 гривень штрафу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група ДНЗ дитсадок дитина вихователька розпорядження насилля насильство Янушевич 
Матеріали по темі