Влада

Столичній фірмі заплатять понад 9 млн грн за проєкт реконструкції спортивного ліцею в Бердичеві з будівництвом критого манежу

24 November 2021, 14:46

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти дві угоди з ТОВ «Укржитлопроект» на розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції будівель Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю та будівництва критого спортивного манежу з влаштуванням відкритого багатофункціонального спортивного майданчика. Загальна вартість робіт - 9,1 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У першому тендері мова йде про розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції будівель (учбовий корпус, житлові корпуси, їдальня, котельня) Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю Житомирської обласної ради за адресою: Житомирська область, м. Бердичів, вул. Героїв України, 79. Очікувана вартість робіт становила 4,4 млн грн.

У другому тендері мова йде про розроблення проєктно-кошторисної документації з будівництва критого спортивного манежу з влаштуванням відкритого багатофункціонального спортивного майданчика Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю. Очікувана вартість робіт становила - 4,8 млн грн.

В обох тендерах конкуренцію ТОВ «Укржитлопроект» склало ФОП Мельніченко Олена Сергіївна, запропонувавши цінову пропозицію дорожчу, ніж ТОВ «Укржитлопроект».

Зауважимо, у тендерній пропозиції вказано, що Олена Мельніченко одружена на Мельниченко С.А. З таким же ПІБ вказано інженера у тендерній пропозиції ТОВ «Укржитлопроект».

Тендерний комітет знайшов невідповідності у пропозиції ТОВ «Укржитлопроект». Замовник опублікував вимогу про усунення порушень, зокрема перелік виявлених невідповідностей стосується інформації про підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям, які встановлені вимогами тендерної документації, у відповідності до ст. 16 Закону. Порушення фірма мала усунути до 19 листопада.

Вже 22 листопада департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір укласти угоди з ТОВ «Укржитлопроект».

Роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації фірма-переможець має виконати до 1 березня 2022 року.

Це вже друга спроба провести дані закупівлі. Тендери, оголошені 9 вересня на розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції будівель Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю та будівництва критого спортивного манежу з влаштуванням відкритого багатофункціонального спортивного майданчику, не відбулися, оскільки свої пропозиції подала лише одна фірма - ТОВ «Укржитлопроект».

ТОВ «Укржитлопроект» засноване в листопаді 2007 року в Києві. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері архітектури, статутний капітал - 46 тис. грн. Власником та директором фірми є Федір Торопцев.

За даними bi.prozorro.org, брати участь у закупівлях фірма почала з 2018 року, за цей час компанія отримала держзамовлень на 30,4 млн грн. Це перші підряди фірми на Житомирщині.

Мельніченко Олена зареєстрована як ФОП з 2014 року в Києві. Основним видом діяльності підприємниці є діяльність у сфері архітектури.

За даними bi.prozorro.org, брати участь у державних закупівлях ФОП почала з 2020 року, за цей час Олена Мельніченко отримала держзамовлень на 55 тис. грн. У конкурентних закупівлях учасниця брала участь лише тричі - і тричі перемогу отримувало ТОВ «Укржитлопроект».

Нагадаємо, 17 червня 2020 року пресслужба облради повідомила, що в області планують створити два ліцеї для обдарованих дітей: у Бердичеві спортивного профілю, у Новограді-Волинському – військового.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2018-2019 навчального року в комунальному закладі «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» мало запрацювати спортивне відділення, в рамках якого збиралися відкрити чотири класи – волейболу, футболу, боротьби та боксу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів спортивний ліцей ліцей-інтернат реконструкція будівництво манеж ДРР  
Матеріали по темі