Місто

​«Чорна п’ятниця» в торговельному центрі ОЛДІ: реальні знижки до 70%

25 November 2021, 14:35

Нарешті найочікуваніший розпродаж року!

Зустрічай «ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ» в торговельному центрі «ОЛДІ»: море подарунків та різноманітних товарів для дому за найвигіднішими цінами.

Такого ще не було: упродовж трьох днів, з 26 по 28 листопада, на тебе чекають знижки до 70% та кешбек навіть до 100%. Це просто мрія для любителів шопінгу.

Неодмінно скористайся вигідною пропозицією і зроби подарунок собі, рідним чи друзям у магазині «EVA». Не зраджуєш традиціям і обираєш практичні подарунки: шкарпетки, білизну, повсякденний одяг для дому – усе це знайдеш в «DUNA», а професійний інструмент та матеріали для майстрів beauty-сфери знаходь у «Estetic». Шукаєш щось особливе і вишукане для найдорожчої людини – завітай по ювелірні вироби до «УкрЗолото».

Чорна п’ятниця — чудовий час, в який можливо з найбільшою вигодою придбати подарунки для дітей до дня св.Миколая та новорічних і різдвяних свят. Дуже легко зробити це завдяки широкому вибору іграшок, наборів для творчості та канцтоварів у «Cubi.com.ua» чи в «MYplay».

Неабиякі знижки чекатимуть на тебе в «Чорну п’ятницю» в магазинах відомих мереж – «Eldorado», «Ябко», «АЛЛО», «Uplay» та «Люксоптика». А ще понад 10 000 акційних товарів у будівельному супермаркеті «ОЛДІ» та 2000 різноманітних корисних та цікавих речей для затишної домівки, оригінального новорічного декору та безліч милих дрібничок у JYSK – таке неможливо пропустити!

Тож нічого не плануй на найближчі три дні – лише шопінг в ТЦ «ОЛДІ» на Грушевського, 5 в Житомирі, де ти знайдеш усе та ще й за цінами – нижче нікуди!!! Адже така «Чорна п’ятниця» буває лише раз на рік!

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОЛДІ Грушевського знижка розпродаж чорна п'ятниця  
Матеріали по темі