Місто

Компанія ТОВ «Ґрін Бін Україна» удосконалює послуги з вивезення сміття у Житомирі: встановила ще один майданчик, купує новий сміттєвоз

26 November 2021, 13:26

Компанія ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА», як надійний перевізник з сучасним підходом, продовжує вдосконалювати якість надання послуг в поводженні з ТПВ.

Про це свідчить черговий успішний етап встановленого та профінансованого компанією майданчика за адресою вул. Скорульського, 5.

Його облаштуванням займались представники ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА», які зауважили, що готові модернізовувати наше місто та майданчики спільними зусиллями з ЖМР. У 2022 році кількість може бути більшою, якщо міська влада виділить фінансування на облаштування під'їзних шляхів до таких площадок (наприклад, асфальтування тощо). Всі інші витрати (виготовлення, доставку, монтаж металоконструкцій тощо) здійснюватиметься за рахунок Грін Бін Україна.

Нагадаємо, що ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» є перевізником 4-х з 6-ти лотів м.Житомира, які першими запровадили безкоштовні індивідуальні контейнери. Близько 2 500 містян вже є користувачами таких баків.

Як результат, знято майданчики за адресами проїзних вулиць, де постійно здійснювалось перенакопичення.

Для того, щоб забір сміття був більш якісним та практичним, представники очікують на поповнення автопарку. Новий сміттєвоз матиме змогу проїзду у вузьких вулицях та провулках.

ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА» прикладає максимум зусиль для того, щоб робити своє місто сучасним та охайним.

Пам‘ятайте, що це залежить і від житомирян в тому числі, оскільки чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!

Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити наше місто комфортним та чистим!

Компанія ТОВ «ҐРІН БІН УКРАЇНА»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ґрін Бін Україна ТПВ сміття  
Матеріали по темі