Фоторепортаж

На сесії Житомирської міської ради розглянуть майже 100 питань, бюджет на 2022 рік вже затвердили. Фоторепортаж

24 December 2021, 13:30

Сесія Житомирської міської ради 24 грудня 2021 року почала свою роботу о 9:10 год. У порядку денному було 95 питань.

На початку засідання батькам полковника Олександра Петраківського вручили відзнаку до звання «Почесний громадянин Житомира», рішення про присвоєння звання ухвалили на сесії міської ради ще 23 вересня. Також депутатів привітали пластуни та передали вифлеємський вогонь.

Майже дві години депутати слухали виступи, зокрема, годину витупав представник АТ «Житомиргаз», якого депутати запитували про черги в сервісний центр, лічильники, газорозподільні мережі, передачу показників, квитанції тощо.

Після формування порядку денного першим питання розглянули проєкт рішення про нагородження відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром І ступеня» краєзнавця Георгія Мокрицького, який зараз у важкому стані перебуває в лікарні.

Потім депутати оперативно розглянули понад 40 питань, зокрема – затвердили бюджет на 2022 рік, передбачивши 3 млн грн на новорічне святкування.

Після годинної перерви сесія міської ради продовжує свою роботу, пряму трансляцію засідання дивіться тут.

Нагадаємо, у Житомирі цього року частину новорічних декорацій можуть повернути підряднику, який не виконав умови договору, а головною ялинкою міста другий рік поспіль стає велика ялина, що росте на Михайлівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі