Суспільство

Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки на дорогах та переміщення ворожої техніки

25 February 2022, 12:25

Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які окупанти лишають на дорогах.

Про це 25 лютого близько 12:00 повідомила Національна поліція України.

«Можна сфотографувати точки і вони потраплять до єдиної бази на Google Maps https://t.me/ukraine_avanger_bot. Фото необхідно робити через бот та додавати геомітку. Також до бота громадяни можуть передавати інформацію щодо переміщення ворогів, їх техніки та цілевказників», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Національна поліція України закликала громадян повідомляти про підозрілі позначки на дорогах. 25 лютого на ранковому брифінгу в ОДА розповідали, що на мостах і деревах у Житомирі правоохоронці виявляють «червоні» позначки.

Оперативну інформацію від силових структур України станом на 25 лютого 2022 читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого Путін почав війну з Україною: близько 5:00 розпочалися ракетні обстріли військових об'єктів по всій Україні та уздовж кордону – від Луганська до Житомира. О 6:50 президент Володимир Зеленський оприлюднив звернення щодо введення воєнного стану, закликавши українців по можливості залишатися вдома і не панікувати. Через годину після брифінгу Верховна рада проголосувала за проєкт закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні». Ввечері 24 лютого президент підписав указ про створення на базі ОДА військових адміністрацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна поліція дорога кіберполіція  
Матеріали по темі