Економіка

За добу на спецрахунок надійшло майже 300 млн грн на підтримку ЗСУ

25 February 2022, 16:28

За одну добу надійшло майже 300 млн гривень (в еквіваленті) на спецрахунок Національного банку, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

Про це близько 14:00 год. 25 лютого повідомила пресслужба Нацбанку.

Зазначається, що кошти надходили як від бізнесу та громадян України, так і від міжнародної спільноти (зокрема з країн ЄС, США, Канади, Британії тощо).

«Ми вдячні кожному, хто знайшов можливість підтримати Українську Армію. Цінуємо вашу підтримку, вона дуже важлива в цей час. І разом віримо у Збройні Сили України», – сказав Голова Національного банку України Кирило Шевченко.

Національний банк звертається до банків України з проханням не стягувати з клієнтів комісію за зарахування коштів на спецрахунок, адже кошти спрямовуються на допомогу Збройним Силам України.

Реквізити для перерахувань у гривні та в іноземних валютах зазначені за посиланням: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Нагадаємо, вдень 24 лютого Національний банк України повідомив про рішення відкрити спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів на потреби армії у зв’язку з уведенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ НБУ Нацбанк армія війна воєнний стан  
Матеріали по темі