Економіка

«Житомиргаз» нагадує про необхідність надавати інформацію про обсяги спожитого газу та пояснює, як це зробити

19 March 2022, 14:05

«Житомиргаз» звертається до споживачів природного газу з проханням попри складну ситуацію в країні пам'ятати про необхідність надати інформацію про обсяги спожитого газу.

Про це 18 березня інформує пресслужба газопостачальної компанії.

«Якщо ви залишаєтеся у власній оселі, зафіксуйте показник лічильника газу та передайте у зручний для вас спосіб. Якщо ви тимчасово залишили своє помешкання, та відповідно, не використовували природний газ – продублюйте попередній показник з 1 по 5 число квітня. Наразі дана інформація про актуальний стан обсягів спожитого газу необхідна для коректних нарахувань за енергоресурс», - йдеться у повідомленні.

Передати показники можна:

у особистому кабінеті 104.ua,

в оновленому додатку 104.ua,

через чат-боти у Viber та Telegram,

за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр) телефоном кол-центру: (0412) 558-004, (067) 33-38-104, а також при оплаті послуг за розподіл газу у будь-якому відділенні банку та Укрпошти.

Також АТ «Житомиргаз» інформує, що частина клієнтських просторів для споживачів блакитного палива відновила свою роботу.

«Наразі двері відчинили простори у містах Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Баранівка, Андрушівка та у смт Старий Любар, Романів, Ружин, Попільня. Тут споживачі можуть разом з персональним менеджером вирішити будь-яке газове питання. Графік роботи: понеділок - п’ятниця з 9:00 до 15:00. Для уточнення інформації звертайтеся до контакт-центру за телефонами: (0412) 558-004, (067) 33-38-104», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня «Житомиргаз» закликав споживачів самовільно не перекривати газопостачання, а у разі відсутності газу – дзвонити 104.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня 2022 року Уряд прийняв постанову, яка забороняє нарахування та стягнення штрафів/пені за несвоєчасну або неповну оплату послуг ЖКГ населенням. Мер Житомира Сергій Сухомлин бліцінтерв’ю 9 березня офіційно дозволив житомирянам не платити за комунальні послуги, а краще за ці кошти забезпечити себе продуктами харчування та ліками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ показники ЖКГ 
Матеріали по темі