Місто

У вечірньому зверненні мер Житомира розповів про бабусю, в якої поліцейські вилучили самогон, а натомість привезли продуктів

24 March 2022, 20:25

У Житомирі поліцейські виїжджали до бабусі, яка торгує самогоном. «Продукт» вилили. Однак, як з’ясувалося, жінка продавала оковиту, бо опинилися в скрутному матеріальному становищі.

Про це у вечірньому відеозверненні 24 березня розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Магазин, який продавав пиво, вже не працює. Там, як з’ясувалося, попрацювала тероборона. Вчора ще після цього було повідомлення, що бабця продає самогонку. До неї виїхала поліція. Вилили 25 літрів самогону. Але знаєте, що мене вразило більше? Поліція каже: Сергій Іванович, так, вона продавала самогон, але в неї немає що їсти. От реально людина продавала самогон для того, щоб вижити. Сьогодні спакували, поліція відвезла продукти харчування, багато чого іншого. Тому будемо підтримувати цю бабусю. Нехай краще ми будемо надавати їй продукти харчування, ніж вона продає самогон, в тому числі нашим військовим», – зазначив Сергій Сухомлин.


Мер також розповів про евакуацію людей з Народицького району до Житомира.

«Сьогодні зранку вивозили 70 людей з Народицького району. Там були люди з Іванкова й інших міст, де йде війна, де обстрілюють градами та артилерією. Вони вже в Житомирі: поселили, нагодували…», – каже мер.

Окрім того, міський голова поділився емоціями спільного прибирання міста, на яке вийшли тисячі житомирян; подякував Святославу Вакарчуку, який об’їздив північ Житомирської області та відвідав поранених військових; розповів про евакуацію за кордон дітей, які мають захворювання, а також сімей військовослужбовців.

Нагадаємо, у вечірньому відеозверненні 23 березня міський голова Сергій Сухомлин розповідав про збиту ракету неподалік Житомира, зміни на блокпостах та обдзвін білоруських військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мер Сухомлин війна відеозвернення звернення війна самогон  
Матеріали по темі