Фоторепортаж

Перша публічна сесія Житомирської міської ради під час воєнного стану. Фоторепортаж

31 May 2022, 11:45

Депутати Житомирської міської ради вранці 31 травня зібралися на позачергову сесію, розпорядження про скликання якої мер підписав 27 травня.

На початку засідання голова фракції ОПЗЖ Наталія Леонченко повідомила, що фракція саморозпустилася.

На позачерговій сесії, яка тривала менш ніж 40 хвилин, були присутні 30 депутатів. Вони розглянули шість питань порядку денного, два з яких стосувалися нових міст-побратимів Житомира – Гдиня та Пардубіце. Також затвердили Програму національного спротиву на 2022 рік.

Крім того, на сесії підтримали пропозицію про виділення коштів на матеріальну допомогу сім’ям загиблих військових та по 50 тис. грн на встановлення однотипних пам’ятників на військовому кладовищі.

Нагадаємо, за час введення в Україні воєнного стану відбулася лише одна сесія Житомирської обласної ради: 6 березня депутати зібралися, щоб ухвалили одне рішення – звернення до країн-членів НАТО щодо закриття повітряного простору над Україною.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 лютого 2022 року, у перший день повномасштабного вторгнення росії, мер Житомира зібрав позачергову сесію міської ради на якій, зокрема, вирішили призупинили діяльність всіх партійних фракції міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія 
Матеріали по темі