Місто

З середини липня у Житомирі працюватимуть шкільні ярмарки, встановлювати намет на Житньому ринку знову не дозволили

15 June 2022, 10:33

Цього року шкільні ярмарки на території Житомирської міської територіальної громади працюватимуть з 12 липня по 12 вересня.

Проведення шкільного ярмарку 15 червня погодили на черговому засіданні виконкому. Зокрема намети встановлять на двох локаціях.

«За дозволом звернувся один суб’єкт господарювання – Козакевич Сергій Борисович. В результаті відпрацювання всіх матеріалів, які були надані їм на засіданні відповідної комісії, погоджено: розміщення палатки за адресою проспект Миру, 15-А та палатки по вулиця Київська, 77», – сказала директорка департаменту економічного розвитку міської ради Вікторія Сичова.


У 2021 році на Житньому ринку працював намет з канцелярією, який встановив ФОП Козакевич, попри відсутність дозволу на проведення шкільного ярмарку на цій території.

Цього року виконком також відмовив суб'єкту господарювання у дозволі на встановлення намету на цьому місці. Крім цього, директорка департаменту економічного розвитку попросила муніципальну інспекцію проконтролювати це питання.

«Відмовлено у розміщенні палатки по майдан Житній ринок, 1. Цьому суб’єкту у попередній період також було погоджено розміщення за попередніми адресами й також було відмовлено у розміщенні на майдані Житній ринок, 1. Тому попрошу муніципальну інспекцію відпрацювати питання», – зазначила Вікторія Сичова.

Також зауважимо, що шкільні ярмарки мають працювати з 9:00 до 20:00 .

Нагадаємо, наприкінці червні біля Житнього ринку встановили палатку «шкільного ярмарку», яку заборонив виконком. Попри заборону виконкому «шкільний ярмарок» на Житньому ринку все одно працював.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в Житомирі шкільні ярмарки працювали з 24 червня по 13 вересня. Палатки розміщувалися за п’ятьма адресами: вулиця Київська, 77, майдан Житній ринок, 1, проспект Миру, 15-А, вулиця Івана Кочерги, 5, вулиця Івана Кочерги, 3-В.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шкільний ярмарок шкільний базар канцелярія школа виконком  
Матеріали по темі