Влада

Мер скликає сесію Житомирської міської ради: у порядку денному 60 питань, одне з них – про ліквідацію КП

1 July 2022, 10:15

14 липня о 09:00 відбудеться 20-та сесія Житомирської міської ради, відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Сухомлин.

Про це 1 липня повідомила пресслужба міської ради.

В оприлюдненому порядку денному сесії є 59 питань і «Різне», майже половина проєктів рішень – «земельні».

Крім того, на сесії планують розглянути питання про створення комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Академія футболу «Полісся» та припинення комунального підприємства «Фармація» шляхом ліквідації.

Проєкт рішення про ліквідацію КП «Фармація» станом на ранок 1 липня на сайті міської ради не оприлюднений.

Всі питання порядку денного чергової сесії дивіться тут

Нагадаємо, 15 липня 2020 року на посаду директора комунального підприємства «Фармація» призначили Геннадія Забродського, який на той час був головою фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді.

«Я прийшов, аби зробити підприємство прибутковим, якщо ні, то буду просити міського голову призначити ліквідаційну комісію і ліквідувати це підприємство», - говорив відразу після призначення Геннадій Забродський.

На початку 2021 року контракт з директором КП «Фармація» продовжили до 1 лютого 2022 року, а потім ще на рік – до 1 лютого 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2022 року відбулася позачергова сесія Житомирської міської ради вранці: депутати менш ніж за годину розглянули шість питань порядку денного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія Фармація Забродський КП 
Матеріали по темі