Місто

У Житомирі водії призвичаюються до нової розмітки на Театральній: за тиждень патрульні склали 19 протоколів на порушників

5 July 2022, 16:50

З 27 червня на вулиці Театральній у Житомирі діє оновлена розмітка – зі смугами для громадського транспорту й велосипедистів. Патрульні реагують на порушення правил зупинки, стоянки та руху автомобілів смугою для маршрутних транспортних засобів. І за тиждень, з 27 червня по 3 липня, на водіїв-порушників винесли майже два десятки постанов.

Про це Житомир.info 5 липня повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«За період з 27.06.22 по 03.07.22 водіям-порушникам на Театральній було виписано 19 постанов», – поінформували патрульні.

У пресслужбі патрульної поліції уточнюють, що порушення стосувалися ч. 3 ст. 122 КУпАП (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху)

Патрульні зазначають, що за таке правопорушення передбачено штраф у розмірі 680 гривень.

Як на Театральній у Житомирі рухається громадський і приватний транспорт, дивіться у короткому відео, знятому вранці 5 липня 2022 року:


Нагадаємо, 21 червня міська рада інформувала, що на вулиці Театральній, на ділянці від Великої Бердичівської до майдану Перемоги, наноситимуть нову розмітку. 24 червня міська влада попередила, що з 27 червня діятиме нова схема організації дорожнього руху на Театральній, а патрульні нагадали про штрафи за порушення ПДР. Уранці 27 червня охочих запаркувати свою автівку на смузі руху громадського транспорту було небагато – тут працювали і патрульна поліція, й інспектори з паркування. До 11-ї ранку інспектори з паркування вже встигли виписати 4 штрафи, ще 2 – патрульні поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, в останні дні травня 2022 року в Житомирі розпочали ремонтувати вулицю Театральну на ділянці від вулиці Мала Бердичівська до майдану Перемоги, поточний ремонт виконувало КП «УАШ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Театральна розмітка зупинка стоянка ПДР смуга руху  
Матеріали по темі