Місто

У Житомирі до грудня планують зрізати 415 дерев та кронувати 164

15 August 2022, 15:38

Управління житлового господарства Житомирської міської ради оголосило закупівлю на видалення 415 засохлих, пошкоджених дерев та кронування 164 дерев, що ростуть на прибудинкових територіях. Очікувана вартість закупівлі – 1 млн 150 тис. грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 15 серпня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, переможець закупівлі має надати послуги до 1 грудня 2022 року. Зокрема зазначається, що послуги із обрізання крон дерев надаються восени після опадання листя.



Послуга включає в себе:

- видалення сухостійних, аварійних і фаутних дерев різних порід, діаметрів та висоти;

- обрізання крон дерев різних порід, діаметрів та висоти;

- розрізання дерев на частини для можливості їх навантаження, перевезення, розвантаження та передача їх суб’єкту господарювання, визначеному Замовником;

- подрібнення гілок у щепу, перевезення, розвантаження та передача її суб’єкту господарювання, визначеному Замовником;

- прибирання, збір, навантаження, перевезення і розвантаження зрізаних дерев, гілок та інших відходів, які утворилися під час надання послуг;

- проведення робіт із відновлення благоустрою територій, на яких надавалися послуги;

- утилізацію або захоронення інших відходів, що утворюються в процесі надання послуги.

Тендерні пропозиції управління житлового господарства Житомирської міської ради приймає до 19 серпня, аукціон запланований до 24 серпня 20222 року.

Зауважимо, що 13 квітня 2021 року управління житлового господарства уклало угоду з КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради на кронування, видалення засохлих та пошкоджених 572 дерев. Вартість угоди склала 679 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 року управління житлового господарства опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Гарант Естейтс» на майже 670 тис. грн з видалення окремих засохлих та пошкоджених дерев. Однак тендер відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: закупівля УЖГ зрізання дерев кронування 
Матеріали по темі