Економіка

«Житомиргаз Збут» вже повернув колишнім клієнтам майже 3 млн грн переплат

31 August 2022, 15:24

Станом на 30 серпня 2022 року ТОВ «Житомиргаз Збут», повернуло побутовим клієнтам 2 млн 999 тис. грн переплат та помилково сплачених коштів за спожитий природний газ.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У ТОВ «Житомиргаз Збут» наголошують, що повернення переплат триває і просять клієнтів мати терпіння та чекати на свою чергу. За червень-серпень компанія повернула кошти вже 1237 заявникам.

«Компанія робить усе можливе, аби кошти були повернуті якнайшвидше. Щодня менеджери опрацьовують заяви споживачів, які звернулися за поверненням переплати або ж помилково сплачених коштів. Уже повернули майже 3 млн грн», – розповіла директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Нагадаємо, з 1 травня 2022 року 360 тисяч домогосподарств Житомирської області перевели до газопостачальної компанії «Нафтогаз України», до травня за газ люди платили компанії «Житомиргаз Збут». 11 липня ТОВ «Житомиргаз Збут» пояснювало, як повернути переплату по особовому рахунку.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні Уряду 29 квітня 2022 року ухвалили рішення не підвищувати ціни на газ для населення та критично важливих підприємств і рекомендували місцевим органам влади залишити тарифи на теплопостачання, водопостачання та водовідведення такими, які були станом на 24 лютого 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ переплата газопостачання Благодарська 
Матеріали по темі